Digital Transformation 
Program & Interim Management


Wie zijn wij?

EsRosa is opgericht door Jeroen Koldenhof en levert diensten op het gebied van Programmma-, Project- en Interimmanagement. We zijn voornamelijk actief op het gebied van Business-ICT alignment. We managen verandering met een stevige impact op de business en een forse ICT-component, waarbij de focus ligt op de digitale verandering in combinatie met data- en informatie verwerking.

Focus

Er is een continue proses van digitale transformatie. Bedrijven ontwikkelen zich steeds meer richting datagestuurd werken, het continu bijleren en bijsturen en de profilering over de verschillende kanalen heen. Mogelijkheden te over, wat soms een uitdaging kan zijn om de focus vast te houden.

Jeroen Koldenhof

Jeroen is oprichter van EsRosa. Hij is meer dan 20 jaar werkzaam in ICT. Hij beschikt over diepgaande IT kennis en heeft veel ervaring in het opzetten en aansturen van nationale en internationale projecten of programma's. 

Als opdrachten heeft Jeroen o.a.:

  • als programma manager leiding gegeven aan verschillende internationale programma's (zoals: intranet implementatie en uitrol, data-strategie implementatie)
  • als COO opzetten, leiding geven en uitbreiden van IT-Delivery organisatie. 
  • als CTO leiding gegeven aan IT delivery organisatie.
  • als programma manager veranderingen doorgevoerd met constant de toegevoegde waarde voor de opdrachtgever in het vizier.
  • als projectmanager business-IT projecten uitgevoerd en geïmplementeerd. 

Een aantal relevante termen: 

Management: Program-, Deliverymanagement, Interim-, Lijnmanagement, (Iteratief)Projectmanagement, Testmanager, TAF, TMM, AVG, TMap, Servicemanager (ITIL), Verandermanagement, Leiderschap, Prince 2, RUP, Agile

Business/Techniek: Visie, Innovatie, Architectuur, Migratie/Converie, UML, BI, Data Warehouse, SDLC, GXP, Enterprise Search, Sharepoint (2007-2010), FAST4SP, SAP, Opensource, Solr, Lucene